Nienke de Heus-Wiegersma
Carry van Bruggenstraat 22
7321 JL Apeldoorn
tel: 055-50 50 569
mobiel: 06-13759701
info@movement-concern.nl

 

Achtergrond

Nienke de Heus-Wiegersma, sinds 1980 oefentherapeut Mensendieck en werkzaam in een eigen praktijk in Apeldoorn, behandelt vooral chronische pijnpatiënten en werknemers met arbeidsrelevante klachten.

Nienke heeft de post-HBO opleiding bedrijfsoefentherapie aan de Faculteit der Bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam gevolgd. Vanaf 1990 is zij naast het werken in de eigen praktijk ook werkzaam als bedrijfsoefentherapeut.

In 2005 heeft Nienke op VU Faculteit der Bewegingswetenschappen een Post-HBO opleiding reïntegratie afgerond. In januari 2008 heeft zij de haar studie Bachelor of Health afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam.

Voor haar activiteiten in het bedrijfsleven heeft Nienke Movement Concern opgericht.

Door de brede ervaring in het bedrijfsleven die Nienke de Heus heeft opgebouwd, is ze ook nauw betrokken bij de Hogeschool van Amsterdam (Minor Arbeid en Gezondheid en Externe Opleidingsadviesraad), Faculteit der Bewegingswetenschappen Vrije Universiteit Amsterdam en de landelijke beroepsvereniging (VvOCM).

Sinds 2010 is Nienke gespecialiseerd in chronische pijn. Zij is één van de ontwikkelaars van het Protocol Chronische Pijn en één van de oprichters van het Landelijk Netwerk Chronische Pijn. Dit is een  1e lijns netwerk van 475 oefentherapeuten die werken volgens het Protocol Chronische Pijn. Zie voor meer informatie de pagina op deze website Landelijk Netwerk Chronische pijn of  www.netwerkchronischepijn.nl

Sinds 2014 heeft ze zich ook verder ontwikkeld op het gebied van NLP en bij NTI NLP in Limmen de practioner NLP, master NLP en daarna de coachopleiding NLP gevolgd. In combinatie met de motiverende gespreksvoering kan ze mensen weer in hun kracht zetten. Iedereen heeft alle hulpbronnen in zich en het is fijn om te merken dat je daar weer bij kunt komen. Time to Move